Tochtjes voor groepen.

Vaartochten ideaal voor groepen van maximaal 12 of max 18 personen (of een meer= we hebben meer schepen) kunnen in overleg op uw wensen worden afgestemd. Ook drankjes en borrelhapje aan boord kunnen worden verzorgd.

Richtprijs: max 18 pers.: Kosten schip+schipper €175,- per uur.

Op dagen waarop we geen middagtochten doen is de minimale vaartijd 1,5 uur.

Vertrek : Voor Theater Sneek, Westersingel 28, 8601 GR Sneek of vanaf de Steiger aan het Kleinzand to Het Fries Scheepvaart Museum/ VVV Sneek. De locatie genoemd in de bevestiging is bepalend. Afvaart op een andere locatie kan in overleg (soms is er een aanvaarvergoeding verschuldigd).

Dag/tijd: Afhankelijk van beschikbaarheid van schip en schipper. Een ochtend-, middag- of avondtochten of meerdere schepen is mogelijk.

Een huisdier: HOND/ POES mag mee op de boot als hij/zij andere gasten niet lastig valt.

Groepsarrangementen: Stel in overleg een prachtige vaartocht samen. In- en om Sneek zijn er veel leuke locaties en en restaurants om naar toe te varen.

Heeft u belangstelling om met een vriendengroep, familie of relaties te varen? Stuur een mail naar info@grachtenrondvaartsneek.nl of bel 06-10056173. We nemen zsm. contact met u op.


Opstapplaats


Foto's


grutste sylevenemint

It sil wer heve: it grutste sylevenemint op Europeesk binnenwetter, yn Fryslân. ⛵️ De Sneekweek is begonnen en Commissaris van de Koning Arno Brok nam gisteravond traditioneel de vlootschouw af.